Reprezentace

Úspěch národního týmu neunikl ani vedení města Pardubic!

V úterý 19. července proběhlo přijetí vicemistrů světa v hokejbalu z mistrovství světa v kanadském Montrealu a také členů týmu HBC Pardubice na pardubické radnici. Pardubičtí hokejbalisté včetně členů realizačního týmu zanechali v Kanadě velkou stopu a poděkování si zasloužili.

Primátor Statutárního města Pardubice Martin Charvát a náměstek primátora Jakub Rychtecký poděkovali hráčům a členům realizačního týmu za úspěšnou reprezentaci města Pardubic. Primátor města s náměstkem primátora na oplátku obdrželi oficiální reprezentační dres. „Chtěl bych poděkovat panu primátorovi a panu náměstkovi za jejich dlouhodobou podporu nejen pardubického hokejbalu. Také oni dva byli u zrodu a celkové realizace historicky nejúspěšnějšího MS v Pardubicích 2017. Věříme, že se jednou MS do Pardubic opět vrátí,“ uzavřel setkání manažer reprezentace mužů Radek Mašík.

Na slavnostní setkání dorazili brankář David Stárek, útočníci Jan Bílý s Nicolasem Langrem, hlavní trenér národního týmu a Pardubic Jiří Mašík společně s manažerem týmu Radkem Mašíkem a kustodem Janem Turčánim. Na setkání bohužel chyběli obránci Petr Filip a Tomáš Zajíček, kteří se na světovém šampionátu předvedli ve výborném světle.


Hráči a členové realizačního týmu z Pardubic si vysloužili krásnou poctu, kterou si samozřejmě zaslouží všichni z národního týmu. Zdroj fotky: Statutární město Pardubice.

Fotogalerie: