Reprezentace

I mladí reprezentanti se otrkávají! V České Třebové proběhl v červnu Českotřebovský pohár za účasti reprezentantů U14 a juniorek U20!

V sobotu 18. června se v České Třebové uskutečnil Českotřebovský turnaj, na kterém se představily juniorky v reprezentaci U20, které bojovaly proti týmům reprezentace U14 a dorostencům z Eagles Brno či Sršňům ze Svitav! Jak celý turnaj proběhl a kdo ho ovládl?

Hráčky České republiky do 20 let se připravují na mezinárodní akce

Hráčky České republiky do 20 let se připravují na mezinárodní akce a reprezentanti do 14 let se otrkávají a získávají důležité zkušenosti před dalšími kategoriemi reprezentace, proto se uskutečnil jednodenní turnaj v České Třebové.

Talentovaná reprezentace U14 se zocelovala na Českotřebovském turnaji, který ovládli Sršni! Zdroj fotky: Hokejbal tým.

Ten započal o půl deváté ráno, kdy šly do akce juniorky proti svitavským Sršňům. Svitavy si s reprezentací juniorek poradilo hravě 0:6. Dorostenci Eagles z Brna prověřili talentovanou mládež do 14 let, když proti Modrému týmu prohráli těsně 4:5. Talentovaná mládež U14 – Červený tým vyzrál jako druhý na starší hráčky české reprezentace. Souboj Sršňů a Brna dopadl lépe pro Východočechy, kteří vyhráli 2:0. Souboj týmu talentované mládeže skončil lépe pro Červený tým, který zdolal své „spoluhráče“ poměrem 2:4. Ani na třetí pokus juniorky do 20 let nevyhráli, museli skousnout porážku 8:1 proti Eagles. Červený tým U14 našel přemožitele ve svitavských Sršních, přičemž i Modrý tým deklasoval české hráčky. Červení nestačili ani na Eagles, přičemž Svitavy poté porazili Modrý tým U14. Sršni si tak došli pro celkové vítězství na tomto turnaji, když všechny své zápasy jasně vyhráli!