Reprezentace

Sobotní program Markmed Cupu je v plném proudu! Muži si poradili s mladšími kolegy z třiadvacítky

První sobotní utkání Markem cupu skončilo jasnou výhrou seniorského výběru 0:4. Hráči výběru do 23 let sice hráli srdnatě, ale proti zkušenějšímu výběru nedokázali navázat na svůj včerejší výkon. Hráčem zápasu byl zvolen Nicolas Langr, který zaznamenal 2+1.

První sobotní klání nabídlo souboj mezi českými reprezentacemi. Již od úvodu utkání šla vidět na mužském výběru větší zkušenost, jelikož se po 5 vteřinách prosadil Langr. Junioři sice drželi skóre zápasu vyrovnaně, ale seniorský výběr měl po celou první část navrch.

V druhé části pokračoval tlak seniorského celku. Z velké části se na něm podílelo pardubické trio Langr - Bílý - Kubeš, které si vytvořilo v 19. minutě i další brankovou příležitost, kdy se po krásné kombinaci znovu prosadil Langr. Stejnou formu v následujícím střídání potvrdil další pardubický hráč Pavel Kubeš, který zvyšoval již na 0:3. Nutno však podotknout skvělý výkon brankáře Rechtoríka, který si pohlídal jak zakončení Bílého, tak i souhru Paly s Fejfarem.

Poslední třetina přinesla zlepšení výkonu juniorského výběru, který si dokázal pohlídat nebezpečné naběhnutí svého soupeře. K remíze však nedošlo, jelikož v 36. minutě se po krásné přihrávce Lhoty prosadil Fejfar. Seniorský výběr nadále držel otěže zápasu, čemuž odpovídal i poměr střel, který po 3. třetině činil 7:28...


Fotogalerie: