Extraliga juniorů

Snažím se vyhýbat opravdu nezdravým věcem, říká vítěz ankety o Pastee nejlepšího juniora Suchánek

Rozhovor s Lukášem Suchánkem jsme vám přinesli nedávno, a je tu další. Šikovného útočníka Kert Parku si totiž všimli i fanoušci, kteří hlasovali v anketě o Pastee nejlepšího háče Extraligy juniorů, a svými hlasy ho dostali na první příčku!


Chci se udržet v nějaké kondici

Jak se aktuálně připravujete v době pauzy? Polevil jste v tom, s čím jste začal? Nebo jste naopak přidal?

Snažím se chodit častěji běhat a občas si zaposiluju. Chci se udržovat alespoň v nějaké kondici.

Co říkáte na vítězství v anketě o Pastee hráče Extraligy juniorů?

Moc mě to potěšilo, nečekal jsem to. Všechny tyhle ankety většinou vyhrává Magi (David Magasanik pozn. redakce) (smích). Všem děkuji za hlas.

Odehrál jste víc zápasů než ostatní, patří Vám v kanadském bodování první příčka za osm branek a čtrnáct asistencí, to je slušná porce …

Ale jo, celkem mi to tam padalo a jak jsem říkal už minule, mám super spoluhráče z lajny, je to hlavně jejich zásluha.


Junioři Kert Parku stihli odehrát do vynucené pauzy 8 zápasů s plným ziskem 24 bodů a se skórem 73:10! Autor fotky: Pavlína Šachová.

Máme opravdu velice silný tým

V první desítce kanadského bodování Extraligy juniorů najdeme hned sedm hráčů Kert Parku, máte letos silný tým, ve kterém se může prosadit hned několik hráčů?

Myslím si, že máme opravdu velice silný tým, což jsme i v těch osmi zápasech ukázali. Přišli kluci z Berouna a Boleslavi, kteří rychle zapadli. A ano, může se prosadit opravdu každý, i Lucka Manhartová se párkrát prosadila, a to už je co říct. (smích)

Jak se těšíte na ceny od generálního partnera ankety Pastee v podobě nutriční stravy?

Moc se těším a jsem opravdu zvědavý, jaké to bude.

Zaměřujete se sám nějak výrazně na stravu sportovce, nebo to neřešíte?

Já osobně stravu nějak zvlášť neřeším, ale snažím se vyhýbat opravdu nezdravým věcem. Na stravu sportovců se zaměřuje spíš můj táta, který je nutriční specialista, takže ten mi občas poradí.

>>STAŇ SE I TY PASTEE HRÁČEM<<