Reprezentace

Vstupenky na hokejbalové mistrovství světa juniorů v Liberci jsou v prodeji! Turnaj už zná také svůj jízdní řád

Světový hokejbalový šampionát juniorů 2023 v Liberci se nezadržitelně blíží. Organizátoři turnaje před měsícem spustili prodej vstupenek a fanouškovských předmětů s tematikou libereckého mistrovství světa pro hokejbalové nadšence.

Lístky lze zakoupit na stránkách ticketportal.cz, přičemž vstupenky budou dostupné i v průběhu mistrovství světa. Děti ve věku 5 let a mladší mají vstup zdarma, stejně jako osoby s průkazem ZTP včetně jednočlenného doprovodu. Liberecký šampionát navíc už zná svůj celý program, a tak si fanoušci mohou vybrat, které hrací dny je budou lákat!

Organizátoři vsadili na online formu vstupenek! Ty se vztahují na jednotlivé hrací dny!

Na liberecké mistrovství světa juniorů 2023 organizátoři vsadili na online formu vstupenek, které lze po celou dobu trvání šampionátu zakoupit na jednotlivé hrací dny. Jednodenní vstupenky zajišťují vstup na všechna utkání daného hracího dne. Lze je zakoupit na portálu Ticketportal.cz pod hlavičkou 2023 ISBHF BALL HOCKEY World Junior Championships. Lístky bude možné zakoupit přímo na místě šampionátu, a to ve fanshopu, který bude jediným prodejním místem v časech daných zápasů. Doporučujeme však koupit lístky předem na internetu. Cena vstupenek bude jednotná jak pro nákup online formou, tak pro nákup na místě. Na klasický hrací den vstupné stojí 150 Kč a na finálové dny je cena vstupu 300 Kč. Na akci mají děti ve věku 5 let a mladší vstup zdarma. Osoby s průkazem ZTP mají vstup do hal také bezplatný, přičemž si s sebou mohou vzít jednočlenný doprovod. Hokejbalový fanshop pro liberecké mistrovství světa juniorů 2023 také běží! Hokejbaloví fanoušci se tak na podporu českého hokejbalu mohou řádně vybavit na stránkách fanshop.hokejbal.cz pod hlavičkou MS v Liberci 2023. Suvenýry budou i na místě konání, a to v blízkosti Home Credit Areny nebo Svijanské arény. Tyto dvě arény již znají celý program juniorského mistrovství světa v hokejbalu v Liberci, které se bude konat od 28. června do 6. července 2023!


Na fanoušky v každém hracím dnu čeká nabitý hokejbalový program!

Na libereckém turnaji se představí výběry České republiky, Kanady, Slovenska, Spojených států amerických, Švýcarska a Velké Británie. Světový šampionát odstartují zápasy juniorských kategorií do 16, 20 a 23 let. Tyto věkové kategorie mezi sebou budou zápolit o titul mistrů světa od 28. června do 2. července, přičemž na diváky v každém dnu bude čekat minimálně 9 zápasů. Od 3. července do 6. července 2023 se v Liberci představí junioři do 18 let a juniorky do 21 let! I v tomto datu bude program pestrý! Detailní rozpis hracích dnů naleznete v přiložených grafikách. Program zpestří i federální derby České republiky a Slovenské republiky v juniorské kategorii do 14 let, přičemž zajištěn je i další doprovodný program!

Jak je to s dopravou, parkováním a ubytováním na turnaji?

Pro návštěvníky, kteří pocestují vlakem, čeká krátká cesta z nádraží přímo k libereckým halám. Fanoušci, kteří míří do Liberce automobilem, mohou využít celé parkoviště Central u libereckých hal. K dispozici bude 1100 míst. Autobusové zájezdy a výpravy budou mít vyhrazena svá vlastní parkovací místa. Partnerem v ubytovacích zařízeních jsou hotely Babylon a Aréna, kde budou nocovat juniorští účastníci turnaje. Fanouškům doporučujeme navštívit webové stránky Statutárního města Liberce nebo visitliberec.eu, kde lze najít mnoho ubytovacích a stravovacích zařízení.

Podrobnější informace o blížícím se Mistroství světa juniorů v Liberci 2023 naleznete na liberec2023.cz! Vstupenky na turnaj lze zakoupit na ticketportal.cz.