Český pohár

Čtvrtfinále Českého poháru nabídne zajímavé konfrontace! Uvidíme extraligový souboj a Hostivař okusí prvoligové tempo!

Po skončeném osmifinále jsme se nenaděli a je tu čtvrtfinále Českého poháru. To startuje již ve čtvrtek 30. března 2023, kdy uvidíme reprízu loňského semifinále Extraligy! Blatná bude o postup na Final Four bojovat s Elbou! Vsetín půjde proti Svítkovu a Hostivař zavzpomíná na 1. Ligu!

Kdo využije lépe aktuální formu? Kladno či Pardubice? Jeden zápas čtvrtfinále se odehraje až v květnu

První čtvrtfinále Českého poháru se odehraje již na konci března, přesněji ve čtvrtek 30. března mezi sebou svedou boj extraligoví Rysi proti Pardubicím z Polabin. Tyto dva týmy proti sobě nastoupily v loňském extraligovém semifinále, v němž se radovali Středočeši. Aktuálně však větší formu mají Východočeši, kteří na Kladně budou favoritem. Kdo postoupí na Final Four? Od tohoto utkání potrvá přesně měsíc ke 4. čtvrtfinále, v němž uvidíme rozjetou prvoligovou Blatnou. Ta v jižních Čechách přivítá ústeckou Elbu, která dokázala v minulém kole vyřadit Kert Park. Pojede Ústí na stejné vlně, nebo Blatná Ústečanům ukáže to pravé jihočeské peklo?


Suchdol pojede o nejlepší čtyřku bojovat na Hostivař! Vsetín si brousí zuby na Svítkov

V jeden den, v sobotu 8. dubna 2023, budou na programu dvě čtvrtfinále Českého poháru. V jednom půjde o postup bojovat HBC Hostivař, která si proti prvoligovému Suchdolu zavzpomíná na sezóny v 1. Lize. Kdo bude mít větší šanci na postup? Extraligový tým nebo zarputilí Jihočeši? Do tohoto kola před Final Four se dostal i druholigový Vsetín, který ve velké bitvě přetlačil v prodloužení HbK Karvinou. Jak si však Moravané ze Vsetína poradí se stoupajícím Svítkovem? Jaký zápas Hvězdy zažijí proti druholigovému celku? Uvidíme tým z 2. Ligy ve Final Four?

SK Suchdol nad Lužnicí proti Hostivaři v 1. Lize několikrát uspěl, tentokrát to však bude jiné. Komu se poštěstí? Autor fotky: Martin Halíř.