Reprezentace

Reprezentace juniorů do 18 let jde také do akce! Přípravu zahájí jednodenními kempy.

3. – 6. července v roce 2023 se uskuteční mistrovství světa hráčů do 18 let v Liberci. Výběr osmnáctky tak nezahálí a hned po konci podzimní části se vrhne do výběru těch nejlepších juniorských hokejbalistů ročníku narození 2005 – 2006.

Realizační tým reprezentace U18 doznal před světovým šampionátem kompletní změny. Do akce se vrací hlavní trenér Martin Davídek, který společně s Martinem Kurzem a Vladimírem Píšou prověří celou řadu nových potencionálních reprezentantů. „Zimní část zahájíme dvěma jednodenními kempy, kam budou pozváni hráči na základě doporučení trenérů U16 a vytipovaní hráči ročníku narození 2005. Většinu hráčů jsem konzultoval s klubovým trenéry a za to jim chci poděkovat. Tito hráči totiž nebyli ani ve výběru U16 ani U18,“ upozorňuje lodivod reprezentačního výběru hráčů do 18 let Martin Davídek.

Příprava bude pokračovat hned po Novém roce, kdy se osmnáctka vrhne do další fáze přípravy, která mnoho času už nenabízí. „V lednu dáme volno těm, které známe a přesvědčí nás o správnosti nominace a zbytek doplníme o další hráče doporučené trenéry z klubů,“ odkrývá další plány hlavní trenér reprezentační osmnáctky Martin Davídek. „V únoru se chystáme na turnaj do Svitav s týmy 1. Ligy, a pak se uvidíme až na jaře. Času do mistrovství světa je velmi málo. Budeme adepty sledovat celé jaro,“ zdůrazňuje Martin Davídek.



Realizační tým reprezentace U18:

Hlavní trenér - Martin Davídek

Asistent trenéra - Martin Kurz

Vedoucí týmu - Vladimír Píša