Český pohár

3. kolo Českého poháru je skoro tady! Do hry vstupují extraligové celky

Svátek, který slavíme 17. listopadu, přinese i letos třetí kolo Českého poháru! Jaké dvojice se utvořily pro toto kolo? A mají někteří outsideři šanci se dostat do 4. kola hokejbalového poháru? Těšit se můžeme jak na východočeská, jihočeská, středočeská, tak moravskoslezská derby!

Na programu Českého poháru bude 16 zápasů

Třetí kolo Českého poháru přinese celkem 16 zápasů, které rozhodnou o tom, jaké týmy postoupí do další fáze! Aktuální kolo se odehraje mezi 12. a 27. listopadem, přičemž doporučeným datem je svátek 17. listopadu. Po odehrání tohoto kola bude následovat los 4. kola, který proběhne 5. prosince 2022. Avšak 4. kolo se uskuteční až v jarním období.


Jaká derby jsou na obzoru? Blatná prověří extraligové Šneky a Kert Park půjde na Tygry

Třetí kolo nabídne zápas extraligové Karviné proti druholigové Porubě. Mají Ostravané šanci? Vsetín zkusí přetlačit Hodonín a extraligový Letohrad pocestuje do Brna. Ukážou Buldoci Jelenům svou sílu? Kometa nastoupí proti rezervě Ježků z Heřmanova Městce. K vidění bude souboj pardubického Svítkova proti rezervě HBC Pardubice. Hlavní tým Ježků zkusí porazit trápící se Hradec Králové. Najdou Piráti vzpruhu alespoň v Českém poháru?

Těšit se můžeme na jihočeské derby mezi Suchdolem a jindřichohradeckým Olympem. Pedagog prověří Prachatice a Písek vyzve plzeňské Litice. Vedoucí 1. Ligy z Blatné nastoupí proti Dobřanům a zkušení Rafani to budou mít těžké. Nastoupí proti extraligové Plzni. KOVO zavzpomíná na Extraligu proti HBC Pardubicím. Kert Park pojede do Mladé Boleslavi. Za koho nastoupí bratři Lhotové? Druholigový Rakovník deklasoval Ještěry, čímž si vysloužil duel proti běhavé Hostivaři. Elba narazí na Malé Březno a Vlčí Smečka se bude moct ukázat proti Kladnu.