Český pohár

Druhé kolo Českého poháru přineslo několik překvapivých výsledků!

Na svátek 28. října 2022 se odehrála většina zápasů druhého kola Českého poháru, kde měli navrch zejména favorité, avšak došlo i na překvapující výsledky. Například druholigový Vsetín si na hřišti Malenovic s Čamlíky poradil vysoko 4:8. Strachovat o výsledek se museli prvoligoví Ježci.

Nové Strašecí podlehlo v přestřelce zkušeným Rafanům

Druhé kolo Českého poháru začalo již v posledním říjnovém týdnu, kdy si Litice vystřílely postup proti Stříbru. Velká bitva byla k vidění v Novém Strašecím, kde Rafani dali 8 branek. Hattrickem se blýskl Tomáš Tóth. Vlčí Smečka neměla problém s litoměřickými zabijáky a derby mezi jihočeskou Zliví a Pískem dopadlo lépe pro hráče Písku. KOVO ustálo tlak rezervního týmu Plzně a Prachovice si málem vyšláply na rezervu Pardubic. Kometa si vybojovala postup do další fáze Českého poháru na asfaltu České Třebové až ve třetí třetině.


Vsetín postoupil dále přes Malenovice

Pedagog nadělil Suchdolu nad Lužnicí B devět branek a Vsetín senzačně vyřadil Malenovice. K velké výhře pomohli hattrickem Dalimil Zvonek a Jan Šimara. Buldoci udolali nepříjemné Sršně. O výsledek se bála Blatná, která odvracela nepříjemný stav proti Horní Bříze. Datlové však vše ustáli. Hodonín jednoznačně přejel Eagles a Jestřábi nestačili na rezervu Ježků.


Blatná a prvoligoví Ježci málem prohráli

Prvoligový souboj zažili středočeští Kelti a mladoboleslavští Tygři. Tento souboj rozhodl Marcel Malina v nájezdech. Hlavní tým jihočeského Suchdolu vynuloval rezervu Horalů a moravskoslezské derby patřilo Porubě. Jaselská Opava tak překvapivě končí. Olymp neměl problém s Okříšky a Ježci se strachovali o postup proti HBC Hostivaři B. Duel šel až do nájezdů, kde byl lepší prvoligový celek. Zbylé dvě utkání se odehrají na konci tohoto týdne.