Český pohár

2. kolo Českého poháru je tady! Uspějí týmy z regionálních soutěží proti prvoligové konkurenci?

Po prvním kole Českého poháru se od pátku 28. října 2022 do soboty 6. listopadu 2022 odehraje druhé kolo, v němž nastoupí všechny prvoligové celky! Kdo se z 2. Ligy bude muset postavit papírově silnějšímu celku? Kdo najde své štěstí a půjde dále? Program naleznete níže!

Zajímavé duely jak na východě Čech, tak severní Moravě!

Druhé kolo českého poháru nabídne celkem 20 zápasů, ve kterých půjde o postup do další fáze této soutěže. Uvidíme regionální derby druholigových celků, ale také souboje papírových „gigantů" a „trpaslíků“. Kdo se utká proti komu?

>>REPORTÁŽ A VÝSLEDKY 1. KOLA<<




Kdo ovládne regionální derby? Překvapí Sršni prvoligové Buldoky? A kdo se bude muset z poháru poroučet?

Velké derby se odehraje v Malenovicích, kam pojede Vsetín. To stejné bude k vidění v Porubě, kde bude jasným favoritem Jaselská Opava. Eagles zkusí své štěstí v Hodoníně a Sršni si budou chtít vyšlápnout na prvoligové Buldoky. Kometu čeká regionální derby proti Lokomotivě z České Třebové a Jestřábi pojedou do Heřmanova Městce, kde je čeká rezerva Ježků. Prachovice vyzkouší sílu HBC Pardubic B a Olymp změří síly s Okříšky. Pedagog by měl přejít přes rezervu Suchdola a jihočeské derby se odehraje ve Zlivi, kam pojedou borci z Písku. Prvoligový celek Suchdola pojede do nedalekých Prachatic.

Blatná zavzpomíná na vítězství z loňského ročníku 2. Ligy proti Horní Bříze. Buldoci ze Stříbra budou chtít přejít přes plzeňské Litice a Ježci z 1. Ligy by si měly poradit s rezervou Hostivaře. Rafani mohou překvapit Nové Strašecí, přičemž KOVO pojede do plzeňské haly, kde jej čeká HBC Plzeň B. Kelti prověří sílu Tygrů a Rakovník půjde do boje jako outsider proti Ještěrům. Vlčí smečka vyzve Killers Litoměřice a Berani by měli vyzvat zase Malé Březno, ale z webového rozpisu tento zápas vypadl, a tak čeká na podrobnější informace.