Reprezentace

Získejte originální dres vicemistrů a vicemistryň světa 2022! Aukce probíhá do 12. srpna

Využijte jedinečné možnosti a pořiďte si originální dresy české hokejbalové reprezentace z Mistrovství světa v Kanadě 2022! Muži i ženy dokráčeli až do finále, kde bohužel padli s domácí Kanadou. Titul vicemistryň a vicemistrů světa je ale jednoznačným úspěchem.

Dražba originálních dresů české hokejbalové reprezentace mužů a žen z Mistrovství světa 2022, které se odehrálo v kanadském Lavalu, probíhá do 12. srpna do 20:00. V nabídce je 20 červených dresů mužského národního týmu a 22 červených dresů reprezentace žen. Oba celky dosáhly na velký úspěch. Mezi ženami se prezentovalo hned několik olympijských reprezentantek v ledním hokeji, jako třeba Tereza Radová či brankářka Kateřina Zechovská.

Za mužský národní tým se po kanadském plastu proháněl profesionální hokejista Adam Kubík z Kladna a další velké hokejbalové persony, jako například pětinásobný mistr Extraligy Martin Kruček.

Neváhejte a přihazujte v aukci originálních dresů národních týmů žen a mužů.

>>AUKCE REPREZENTAČNÍCH DRESŮ<<


Krásné reprezentační hokejbalové dresy s českým státním znakem na Mistrovství světa žen a mužů v Kanadě zapůsobily. Zdroj fotky: ISBHF.