Reprezentace

Čeští reprezentanti smetli Velkou Británii, prosadili se premiérově i nováčci

Hokejbalové mistrovství světa v Kanadě pokračuje druhým hracím dnem, další zápas tak za sebou mají už muži, kteří rozdrtili Velkou Británii v poměru 18:0! Hattrickem přispěl Langr a také Kubík. Pět bodů zapsal Bílý.

Pár vteřin stačilo na rozhodnutí

Dá se prakticky říct, že na rozhodnutí utkání stačilo pouhých 38 vteřin, právě po těch se prosadil Fejfar, což byl ve finále také gól, jenž se označil jako vítězný. Už od prvního střídání ale bylo znát, že to bude zápas o další ukázce práce naší ofenzivy.

První periodu jsme ovládli v poměru 8:0, přičemž tentokrát Mikl mezi třemi tyčkami se prakticky zapojil jen sporadicky. Zato jeho kolegové vpředu se činili a kanadské body skákaly jako na běžícím páse.

Zápas, který naši reprezentanti potřebovali

Navíc se začali prosazovat i novicové na šampionátu. Takový pardubický Langr, ten završil nejprve v polovině zápasu desetibrankový účet Čechů a do druhé sirény zkompletoval i svůj hattrick. V kombinaci s prvním reprezentačním gólem slušný příděl do klubové pokladny. Stejně jako za premiérové trefy Müllera, Čejky a Pražáka.

Za zmínění stojí také hned pět asistencí Bílého a také Zvonka, který přidal i jednu branku. Hattrickem přispěl k vysokému výsledku Kubík, který zaznamenal v zápase i dvě asistence a jeho donominace na poslední chvíli se tak ukazuje jako jeden z nejlepších možných tahů trenérského štábu.

Těžké zápasy ovšem teprve přijdou, ve skupině to bude třeba už ve čtvrtek utkání proti Haiti, které náš tým přečtené příliš mít nemůže.