Webináře

29. dubna se uskuteční zajímavý webinář „O hokejbale s Karlem Manhartem“! Nenech si utéct zkušenosti

Ve středu 29.4. od 18:00 se uskuteční vskutku zajímavý webinář, kterým bude provázet zkušenostmi překypujícími hlavní trenér mistryň světa z roku 2017 Karel Manhart, jenž dlouhá léta vedl také hokejový národní tým žen, a navíc úspěšně trénuje juniory Kert Parku. Nepropásněte možnost a přihlaste se!

Webináře „O hokejbale s Karlem Manhartem“ by se měli zúčastnit především trenéři ženský celků a chlapeckých juniorských kategorií. Současný hlavní trenér národního týmu žen a extraligových juniorů z Kert Parku má toho hodně co předat. Váháte s přihlášením? Pak si přečtěte rozhovor s jeho asistentem z reprezentace žen Michalem Broulíkem! 

>>PŘIHLÁŠKY NA WEBINÁŘ<<

Těžko bychom hledali zkušenějšího trenéra žen! má jasno Michal Broulík

Proč by se ať už začínající, tak stávající trenéři hokejbalu žen, měli přihlásit na webinář, který se uskuteční 29.4. a hostem bude Karel Manhart?
Myslím si, že bychom těžko v ČR hledali hokejbalového trenéra, který by měl tolik zkušeností a úspěchů s trénováním ženských družstev na nejvyšší úrovni, včetně mezinárodního pole. Možná ne každý ví, že Karel má nemálo zkušeností s tréninkem mládeže a mužů v ledním hokeji, včetně „A“ týmu ženské hokejové reprezentace. Myslím si, že by se mohli do diskuze zapojit i trenéři juniorů, protože poslední sezóny strávil jako hlavní trenér nejstarší mládežnické kategorie pražského Kert Parku a jeho stopa a výsledky jsou tam vidět, stačí se podívat na loňskou, a především letošní sezónu, kdy Kert patřil k nejlepším ve své kategorii v ČR, a to i s přispěním a zapojením žen v týmu kluků. Osobně jsem měl možnost vidět a být přítomen soustředění Kert Parku Praha a musím uznat, že kluci mají mezi sebou, včetně holek a směrem k realizačnímu týmu skvělé vztahy, dobrou partu plnou legrácek a zároveň dřeli jako koně, což z vlastní zkušenosti vím, že ne vždy je automatické. V neposlední řadě je tady samotná osobitost a až démonický charakter Karla, který jak sám o sobě rád říká, „Je v kolektivu oblíbený...“



Michal Broulík (druhý zleva) dovedl společně s Karlem Manhartem (v pozadí) v roce 2017 k premiérovému titulu mistryň světa české hokejbalistky na domácím MS v Pardubicích. Autor fotky: Andrea Jirásková. 

Webinář se ponese v odlehčenější atmosféře

Webinář se jmenuje O Hokejbale s Karlem Manhartem a Martinem Komárkem. Co si pod tímto názvem máme představit?
Mělo by se jednat o webinář, kdy se budou moci kolegové trenéři a nejen oni prostřednictvím dotazů zeptat Karla na vše, co je zajímá nebo co by rádi s touto dvojicí prodiskutovali. Tato událost by měla být na rozdíl od ostatních webinářů v trochu odlehčenější atmosféře včetně samotného programu.

Jakou formou webinář bude probíhat? 
Zájemci se můžou přihlásit na webu trenérů (odkaz). Celý webinář pak bude přenášen prostřednictvím aplikace ZOOM (odkaz), kterou je možné si zdarma stáhnout do počítače, mobilu i tabletu. Aplikace je dostupná jak pro zařízení na platformě Android, tak iOS na příslušném úložišti, tedy Google Play a App Store. Také je možné mít ZOOM jako rozšíření webového prohlížeče. Ovládání aplikace je velmi jednoduché a intuitivní. Není to o nic složitější než ovládání chytrého telefonu. Po přihlášení se k webináři je v den konání události na e-mail zájemce zaslán číselný kód (ID) a heslo nutné pro připojení, a to je vše.
Tabulka CROSSDOCK Extraliga hokejbalu

POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HBC Hostivař
22 109:51 57
2.
Elba DDM Ústí nad...
22 85:43 53
3.
HC Kert Park Praha
22 105:46 53
4.
HBC Kladno
22 71:50 40
5.
HBC Svítkov Stars...
22 74:64 37
6.
SK Hokejbal Letohrad
22 73:62 37
7.
HBC Pardubice
22 85:72 31
8.
HbK Karviná
21 60:81 24
9.
HBC Plzeň
22 48:80 18
10.
TJ Snack Dobřany
22 44:79 17
11.
HBC Hradec...
22 46:84 17
12.
HBC Prachatice
21 42:130 9