Reprezentace

Evropský pohár juniorů v České republice! Uspořádají ho ČMSHb s mezinárodní federací ISBHF

Po zrušení Mistrovství světa juniorů v Žilině z důvodů obav cestujících týmů z bezpečnostní situace v sousedící Ukrajině uspořádá Českomoravský svaz hokejbalu (ČMSHb) a Mezinárodní hokejbalová federace (ISBHF) náhradní turnaj pro juniorské hráče, kteří přišli o několik šampionátů z důvodu covidu.


ALPA Evropský pohár juniorů pro kategorie U20 & U16 se bude konat 1. - 3. července v Pardubicích – na druhé ploše Enteria arény a na hřišti v Polabinách. “Historické hokejbalové město Pardubice a Českomoravský svaz hokejbalu přivítá zpět mládež ISBHF v dlouho očekáváném návratu k našim turnajům. Přeji všem hráčům, trenérům, rozhodčím a organizačnímu výboru skvělý a úspěšný turnaj!”, uvítal tuto akci předseda ISBHF George Gortsos.

Pro kategorii U20 dívek je taktéž připravována náhradní akce v červenci v České Třebové, během které se dívky z evropských zemí sejdou na rozvojovém kempu. Na něm rovněž sehrají mezinárodní přátelská utkání. Bude to první ročník této iniciativy ČMSHb zaměřené na rozvoj ženského hokejbalu v Evropě.

Všichni hokejbaloví fanoušci jsou vítáni dorazit do Pardubic, aby zhlédli návrat těch nejlepších evropských mladých hokejbalistů!


ALPA European Cup 2022 se uskuteční v malé hale zimního stadionu v Pardubicích. Část turnaje se také uskuteční na hokejbalovém hřišti v Pardubicích.