Extraliga juniorů

Junioři míří do nadstavbové části! Nejlepších 6 týmů zabojuje o přímý postup do čtvrtfinále

Základní část divizí Východ a Západ Extraligy juniorů je prakticky minulostí. V divizi Východ sice zbývá dohrát jedno utkání, na konečném postavení se už ale nic nezmění. Nyní nastává období nadstavbových částí dle umístění týmů na podzim.

Boj o přímou vstupenku do čtvrtfinále

Nadstavbová skupina A čítá 6 nejlepších týmů po podzimní části. Do této skupiny se probojovaly 3 nejlepší týmy divize Východ a 3 nejúspěšnější celky z divize Západ. Týmy odehrají dvoukolově zápas každý s každým, na každého z šestice tak čeká 10 kvalitních duelů o pořadí pro play off. První čtyři celky v tabulce elitní skupiny A postupují přímo do čtvrtfinále play off Extraligy juniorů. Celky, které skončí na 5. a 6. místě, musí zabojovat o pozici pro play off v předkole.


Pro poslední dva týmy stopka

Další dvě nadstavbové skupiny divize Východ a Západ čítají shodně po pěti týmech. Celky si to ve svých divizích rozdají dvoukolově každý s každým, každý tým tudíž odehraje celkem 8 zápasů. První tři týmy obou skupin postupují do předkola play off, kde narazí na poslední 2 týmy skupiny A. V předkole play off o postup do čtvrtfinále se tak „popere“ 8 týmů (2 ze skupiny A, 3 z divize Východ a 3 z divize Západ).



První zápasy v jarní části pro pardubické celky