Reprezentace

Národní tým hráčů do 16 let pokračuje v přípravě na Světový pohár! Trenéři zúžili výběr

Reprezentace juniorů do 16 let bude pokračovat v přípravě na letní Světový pohár, který se uskuteční na Slovensku. Zúžený výběr šestnáctky se sejde na dalším soustředění 22. – 23. ledna v plzeňské hokejbalové hale.

Trenéři reprezentační šestnáctky apelují na všechny hráče kvůli potvrzení účasti v co nejkratším termínu na e-mail: repreU16@hokejbal.cz. Realizační tým národního výběru U16 zveřejnil nominaci, která se oproti předešlým výběrovým kempům rapidně zúžila. Ve výběru hlavního trenéra Michala Edla a jeho kolegů jsou 4 brankáři, 13 obránců a 17 útočníků!

Vzhledem k současné době a opět se rozmáhající mutaci Covid-19 upozorňujeme, že přístup do vnitřních prostor hokejbalové haly bude pro veřejnost včetně rodičů UZAVŘEN dle platných nařízení provozovatele haly, která je reprezentace povinna ctít a dodržovat.

Na dalším soustředění reprezentace hráčů do 16 let budou trenéři pracovat s užším výběrem hráčů, kteří vzešli z předešlých kempů. Nicméně to neznamená, že ostatním se dveře uzavřely! Mnoho dalších hráčů bude dál ve sledování trenérů, protože už teď byl pro ně užší výběr poměrně složitý.