CROSSDOCK Extraliga

Druhý hrací víkend restartu Extraligy je tady! Karviná jde poprvé do boje, kdo naváže na úspěšný start?

Další víkend a dalších 6 zápasů, na které se můžeme těšit. Tento víkend se již také do zkráceného koloběhu Extraligy zapojí tým Karviné, který první víkend nehrál. Dokáže hned na úvod porazit západočeské Dobřany a ústeckou Elbu? Jak dopadne zápas kola, Kladno vs Pardubice? A co Hostivař proti Mostu?


Zlepší si Kovo náladu po porážce v Plzni na ústecké Elbě?

Sobota 15.5.2021

11:00 TJ Kovo Praha vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Pražské Kovo muselo v prvním zápase po restartu Extraligy skousnout těsnou porážku z Plzně. Pražané svému sokovi vzdorovali, ale nakonec to nestačilo, když Plzni vystřelil výhru Ulč. Jak tomu však bude proti ústecké Elbě? Ta se proti Hradci Králové nejdříve rozehřívala, poté přišel pro Piráty šok. Ústecký Stupka řídil obrat v zápase a poukázal na to, že Ústí nad Labem bude jedním z nejnebezpečnějších soupeřů. Jak se Kovo připraví na tento duel? Bude mít domácí celek, TJ Kovo Praha šanci vyzrát na hostující tým z Ústí nad Labem? Jak se Severočeši popasují s hřištěm na Palmovce?

Most se musí vzpamatovat ze dvou porážek, dokáže to proti Hostivaři?

Sobota 15.5.2021

11:00 HBC Hostivař vs. HBC Most 

Po dvou domácích zápasech bude Most zajíždět na půdu Hostivaře. Hokejbalisté z Mostu utrpěli za víkend dvě porážky, a to v sobotu proti Pardubicím a v neděli proti Kladnu. Jak se teď borci z Mostu cítí? Budou mít dvě prohry vliv na jejich další utkání? Jejich hostivařský soupeř se však ve svém prvním klání blýskl. Mladíci z Hostivaře totiž přehráli dobřanské Šneky 6:2. Dokáže se Hostivař naladit na stejnou vlnu jako v Dobřanech, nebo si Most připíše nějaký ten bod do tabulky?

Letohrad proti Kert Parku ztratil, ale jak si poradí s Plzní?

Sobota 15.5.2021

14:00 SK Hokejbal Letohrad vs. HBC Plzeň

Klub z Letohradu měl pro restart Extraligy z pohledu losu velmi těžkou úlohu. Na letohradskou půdu totiž cestoval lídr soutěže, HC Kert Park Praha, který Jelenům nedal sebemenší šanci se dostat do zápasu. Úřadující mistři Extraligy domácím nasázeli 8 branek. Letohrad se tak musí rychle oklepat a připravit se na další duel, jenž bude velmi důležitý. Na východ Čech budou zajíždět plzeňští Mečouni, kteří konečně poprvé v sezóně poznali vůni výhry. Naváže Plzeň na svoje vítězství proti pražskému Kovu nebo se tentokrát budou radovat Letohradští? Kdo se posune blíže k play off?

Jak si Karviná povede v prvním zápase po restartu Extraligy proti Šnekům?

Sobota 15.5.2021

14:00 HBK Karviná vs. TJ Snack Dobřany 

Jediný celek, který ještě nezasáhl do restartu nejvyšší soutěže, je Karviná. Ta se bude těšit na příjezd západočeských Dobřan. Šneci z Dobřan si v prvním utkání nevedli příliš dobře a Západočeši věřili v jiný vývoj zápasu proti Hostivaři. Jak to však bude proti hokejbalistům z Karviné? Jsou Slezané dostatečně připraveni na dohrání sezóny? Jak ustojí nápor Šneků? Pomůže menší rozehranost Dobřanům si na Karvinou vyšlápnout?

Kdo vyhraje zápas víkendu? Živě na TVCOM.cz!

Sobota 15.5.2021

16:00 HBC Autosklo H.A.K. Pardubice vs. HBC Kladno 

Nejzajímavější zápas se o dalším víkendu Extraligy odehraje na hřišti pardubického Autoskla, kam zamíří celek Kladna. Obě tato mužstva ve svém prvním utkání zápolila v Mostě, kde také uspěla. Bude se tedy jednat o souboj celků na druhém a třetím místě. Kdo má lepší formu a kdo se přes zimu a covidovou pauzu udržoval lépe? Jaký bude výsledek tohoto zápasu kola? Pomůže Pardubicím výhoda domácího prostředí nebo si Kladno s tímto faktorem poradí?

>>SLEDUJTE UTKÁNÍ ŽIVĚ NA WEBU TVCOM.CZ<<


Rozehrané Ústí nad Labem navštíví Karvinou, uspěje v tomto duelu?

Neděle 16.5.2021

14:00 HBK Karviná vs. Elba DDM Ústí nad Labem

Jako jediné nedělní utkání bude na programu souboj Karviné a Ústí nad Labem. Tento zápas bude pro oba celky druhým za hrací víkend. V tomto zápase nejde určit, kdo bude favoritem na vítězství. Menší nevýhodou pro ústeckou Elbu bude dlouhá cesta do moravskoslezské Karviné. Jak se Karviná dokáže připravit na hráče z Ústí nad Labem? A jakou taktiku Elba zvolí proti Slezanům?

Všechny tyto extraligové zápasy budou určitě zajímavé, a to z toho důvodu, že se hokejbal konečně vrací do starých kolejí. Avšak nejvíce bude lákat zápas kola – Pardubice vs. Kladno. Toto utkání bude také vysíláno na stanici TVCOM! Ostatní zápasy můžete sledovat na portálu Onlajny.cz.

Tabulka CROSSDOCK Extraliga hokejbalu

POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HBC Hostivař
22 109:51 57
2.
Elba DDM Ústí nad...
22 85:43 53
3.
HC Kert Park Praha
22 105:46 53
4.
HBC Kladno
22 71:50 40
5.
HBC Svítkov Stars...
22 74:64 37
6.
SK Hokejbal Letohrad
22 73:62 37
7.
HBC Pardubice
22 85:72 31
8.
HbK Karviná
21 60:81 24
9.
HBC Plzeň
22 48:80 18
10.
TJ Snack Dobřany
22 44:79 17
11.
HBC Hradec...
22 46:84 17
12.
HBC Prachatice
21 42:130 9