Český pohár

Berani slaví výhru ve svém posledním zápase na SpeedDeer Českého poháru

SpeedDeer Český pohár za sebou mají od nedělního odpoledne jako první druholigoví Berani z Ústí nad Labem a také reprezentační výběr do osmnácti let. Zápas o konečné sedmé místo nabídl zajímavou podívanou, ve které sice měl juniorský výběr blízko k zisku lepšího z posledních dvou konečných míst, nakonec však Severočeši zabrali a po posledním zápase na letošním přípravném turnaji před startem hokejbalových soutěží se tak radovali oni!

Dvoubrankové vedení reprezentaci nestačilo Vyrovnaná první polovina zápasu přinesla branky až s blížící se sirénou, a to dvakrát do sítě Ústí nad Labem. Stav 2:0 pro českou U18 vydržel až do chvíle, kdy zbývalo pět minut do konce základní hrací doby. Tato část však začala patřit Beranům, a to konkrétně Patzeltovi, jenž se nejprve zasloužil o snížení a následně dokonce i o vyrovnání! Tentýž hráč navíc rozhodoval i nadále, zápas totiž musel dojít až do rozhodujících samostatných střílení, kde padla konečná branka na 3:2 pro Severočechy opět z hole Patzelta!

- - - - - -
HSÚ Berani Ústí nad Labem vs. Česko U18 3:2 po ss. (0:2, 2:0)
Branky a nahrávky: 25. Patzelt (Zendl), 26. Patzelt (Netušil, Tauš S.), rozh. náj. Patzelt  – 14. Stromko (Vaniš), 15. Krbec (Miksan)