Český pohár

Karviná přehrála na SpeedDeer Českém poháru KOVO a odváží si páté místo

SpeedDeer Český pohár se pomalu blíží k bitvám o třetí a první místo. Ještě předtím ale došlo také na souboj o konečný pátý flek, který buď mohl spadnout do náruče pražského KOVA, nebo si ho na dalekou cestu mohla odvážet Karviná. A právě ta tento souboj ovládla, a to především kvůli druhé polovině zápasu, kde vsítila dvě rozhodující branky a jejich přípravný turnaj tak nakonec končí vítěznou tečkou.

Po první vyrovnané půlce zabrali hosté 
Psala se teprve devětačtyřicátá vteřina utkání, když už se poprvé měnilo skóre, a to díky trefě karvinského Diviše. Za KOVO však zanedlouho přišla odpověď, a to z hole Wurdáka, který vyrovnal na 1:1 a utkání tak prakticky začínalo zase od nuly. Tento stav vydržel až do začátku druhé půlky střetnutí, do které vlétla Karviná jako utržená ze řetězu a tentokrát už po osmnácti vteřinách hry opět vedla! Na trefu Jana Rosůlka zanedlouho navázal ještě Farský a postupem dalších minut bylo jasné, že o vítězi utkání o konečné páté místo je rozhodnuto!

--------------------------------------------------------------------------------

TJ Kovo Praha vs. HbK Karviná 1:3 (1:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 8. Wurdák (Matoušek) – 1. Diviš (Sladký, Rosůlek L.), 16. Rosůlek J. (Pala), 19. Fárský (Pala, Rosůlek J.).

TJ KOVO Praha: Lain (Gerlich) – Bydžovský, Drak, Nýdl, Plecitý, Votýpka, Zahálka, Adam, Bravenec, Krištof, Matoušek, Opolský, Pátek, Šimon, Winter, Wurdák.

HbK Karviná: Žídek (16. Solar) – Pilch, Zaremba, Růžička, Sladký, Vašek, Hruboš, Dzik, Řehůřek, Rosůlek J., Rosůlek L., Pacas, Fárský, Skyba, Luka, Diviš, Pala, Konečný, Vosyka, Čapka, Kamenský.


>>FOTOGALERIE Z ČESKÉHO POHÁRU<<