Reprezentace

Reprezentační šestnáctka vstoupí po Novém roce do další fáze příprav na šampionát!

Trenéři národního týmu hráčů do 16 let zveřejnili další nominace pro pokračující přípravné kempy před mistrovstvím světa. Talentovaní hokejbalisté se po dvou partách opět sejdou v hokejbalové hale v Plzni, a to 7. – 8.1.2023.

Reprezentace U16 ani na chvilku nezahálí a chce vidět co nejvíce adeptů pro mistrovství světa 2023 v akci. „Oba výběry již nejsou rozdělené na Východ a Západ, ale už je to více namíchané. Aktuálně jsme pozvali hráče z finálových nominací loňského ročníku a zároveň i některé vybrané kluky z předchozích kempů,“ vysvětluje vedoucí týmu a asistent trenéra Michal Koza. „Nezapomněli jsme ani na hráče, kteří se z prvního kempu museli omluvit. Termínově nás tlačí čas, takže budeme vybírat již hráče pro další kemp, který se uskuteční taktéž během ledna 2023, opět v Plzni, ale bude už dvoudenní s užším výběrem,“ dodává Koza.

Termín uzávěrky potvrzení hráčů na 2. kemp je PÁTEK 30.12.2022 DO 21:00 hod.!

Hráči posílají potvrzení účasti či případně omluvení na email: repreu16@hokejbal.cz - ideálně ve formátu: Příjmení, jméno, telefon na hráče, email hráče a email jednoho z rodičů.

Realizační tým apeluje na správné ustrojení hráčů na hřišti - holenní chrániče, suspenzor, chrániče kolen (doporučujeme Knapper) + Klubový dres nebo vršek s dlouhým rukávem.