Reprezentace

Juniorský šampionát ISBHF se v roce 2023 uskuteční v Liberci!

Mistrovství světa juniorů 2023 se bude konat v Liberci. Mezinárodní hokejbalová federace ISBHF a Českomoravský svaz hokejbalu s potěšením o víkendu oznámily, že se po dlouhé době od vypuknutí pandemie covid-19 uskuteční kompletní mistrovství světa juniorů a juniorek!


Chlapecké šampionáty se od 28. června 2023 do 2. července 2023 odehrají celkem ve třech věkových kategoriích. Do akce vyběhnou národní tymy U16, U20 a U23. Výběry U18 odehrají svoji část mistrovství světa společně s juniorkami do 21 let od 3. do 6. července příštího roku.

ISBHF rozhodla o přidání kategorií U23 mužů a U21 žen, aby umožnila hokejbalistkám a hokejbalistům, kteří přišli o své původně plánované mistrovství světa kvůli pandemické přestávce, odehrát regulérní světový šampionát.

Tato bezesporu velká akce se uskuteční na třech hracích plochách Home Credit Areny a přilehlé Svijanské arény v Liberci.


Home Credit Arena v Liberci, kde své zápasy hraje profesionální hokejový klub Bílí Tygři Liberec. Zdroj fotky: Home Credit Arena.


Interiér Svijanské arény v Liberci.